Damian, CEO -ul Terapia, s-a sucit. De la ”Nu vreau să candidez la Primăria Cluj-Napoca” a sărit la ”aș fi interesat”


CEO -ul Tarepia, Dragoș Damian, s-a sucit la 180% în numai o lună de zile, în privința candidaturii la Primăria Cluj-Napoca.

În 2 iulie, Știri de Cluj l-a întrebat dacă ar candida la funcția de primar al Clujului, din partea PSD, așa cum a anunțat fostul președinte al PSD Cluj, Gheorghe Șimon, într-o întâlnire cu primarii PSD. Vehement, Dragoș Damian a spus că ”nu vreau să candidez și nu știu de ce mă întrebați pe mine așa ceva. Eu nu am dorința de a candida la Primăria Cluj-Napoca. Am foarte multe proiecte în derulare. Mulțumesc mai multor partide politice care s-au gândit la mine, sunt onorat, dar am foarte multe proiecte la care lucrez și cred că pot ajuta Clujul mult mai bine de pe poziția pe care o am, decât de pe o altă poziție unde nu am pregătire”.

Acum, se pare că a uitat tot ce a spus pentru că ar candida, dacă un sondaj va indica faptul că are șanse.

Am primit o oferă din partea PSD, când la conducerea partidului era domnul Gheorghe Șimon, și am fost extrem de încântat. Am cântărit bine și l-am rugat pe domnul președinte să facă un sondaj, pentru că nu știu dacă sunt omul potrivit. Clujenii poate că mă cunosc, dar nu din postura de primar. În măsura în care un sondaj relevă că aș avea o șansă, aș fi interesat. Am mai spus în presă, nu cred în mutările acestea de pe o funcție pe alta. Durează ani de zile să crești un manager bun, un administrator bun, un politician bun. Însă cântăresc opțiunea. În mod normal nu m-ar interesa, dar dacă se dovedește că clujenii vor un om de afaceri independent, da, desigur”, a spus Damian, conform Media9.ro.

Comentarii Facebook