Vineri 27 Noiembrie

Curtea Spitalului Clinic Județean Cluj a fost refăcută. Urmează Complexul de Neuro-Psihiatrie - FOTO


După aproape un an, timp în care s-au desfășurat ample lucrări de modernizare, curtea Complexului Clinicilor 3-5 a fost finalizată.

Au fost refăcute grădinile interioare, prin amenajarea spațiilor verzi, au fost trasate și asfaltate aleile, au fost montate bănci, suporți pentru biciclete, stații de încărcare pentru mașini electrice. De asemenea, sistemul de iluminat a fost schimbat și au fost amenajate 276 locuri de parcare.

Investiția, în valoare totală de peste 4.500.000 lei, a presupus, într-o primă fază, refacerea rețelei de apă și canalizare și crearea unui sistem pentru amplasarea în subteran a rețelelor de curent electric și curenți slabi. ”Mai apoi, am trecut la asfaltarea suprafeței carosabile, pavarea suprafeței pietonale, amenajarea spațiilor verzi, trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Consiliului Local, deoarece, alături de spital, au sprijinit financiar realizarea acestui proiect, care este, cu siguranță, important pentru comunitatea clujeană.

Ne dorim, în viitorul apropiat, să redăm clădirilor din Complexul Clinicilor 3-5 frumusețea de odinioară. Următoarele obiective vizează refațadizarea clădirilor, îndepărtarea cablurilor aeriene de pe clădiri, reabilitarea acoperișurilor, implementarea unui sistem de signalistică exterioară și a sistemului modern de control al accesului autovehiculelor în incinta spitalului”, anunță conducerea Spitalului.

În curând, curtea Complexului Neuro-Psihiatrie va intra într-un proces similar de modernizare și reabilitare. 

118692621_2747937395526646_8557133163777729323_o.jpg

118701498_2747937595526626_2730361398507857171_o.jpg

118701679_2747937388859980_7687778774301089753_o.jpg

118701680_2747938028859916_6123160974462253363_o.jpg

.

Comentarii Facebook