Cum va arăta Sala Polivalentă a Clujului. Simulare făcută de arhitecți - VIDEO

 

Deși lucrările la Sala Polivalentă stagnează, fiind blocate din cauza contestațiilor, proiectanții au realizat o simulare care prezintă cum va arăta proiectul.

 

Sala Polivalentă a Clujului nu va fi terminată nici în acest an, dar va fi mai scumpă cu 13 milioane de lei, faţă de prima licitaţie.

 

"Lucrările de conservare au fost finalizate, iar în 3 iunie practic se pot depune ofertele. Intrăm în linie dreaptă cu Sala Polivalentă. Să sperăm că va fi adjudecată fără probleme mari în instanţă, în sensul că să nu se ajungă la conflicte juridice. Astfel, am putea chiar să terminăm lucrările în acest an, dacă nu vor fi prelungiri în instanţă.

 

Costul final va fi de 63 de milioane de lei, faţă de 90 de milioane de lei, cât a fost preţul firmei ACI, care a atacat în instanţă licitaţia cu CON-A", a declarat primarul Emil Boc.

 

Diferenţa faţă de prima licitaţie este de 13 milioane de lei, bani care vor fi folosiţi pentru unele îmbunătăţiri la Sala Polivalentă. "Am adăugat şi podea demontabilă, panouri solare şi un video box, o folie dublu poli-carbonat în exterior. Dar şi aşa, valoarea este cu 30 de milioane de lei mai mică decât a celor care ne-au atacat în instanţă", a mai spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook