Cum reacționează PSD Cluj la demisia lui Ponta: Este un act de curaj



Conducerea PSD Cluj este de părere că decizia lui Victor Ponta de a-și da demisia din funcția de premier este una foarte curajoasă.

Președintele organizației județene Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că trebuie resetat întreg sistemul politic și trebuie stabilite noi rapoarte de funcționare politică.

Demisia lui Victor Ponta este un act de curaj și demnitate, într-o situația extrem de dramatică, în care nu există alte asumări de răspundere.

Trebuie resetat tot sistemul politic și cred că este util să stabilim noi raporturi de funcționare politică, plecând de la valori și principii.

S-a vorbit de corupție, de birocrație și consider că este important să ne asumăm mai multă implicare și responsabilitate în construcția și implementarea politicilor publice și mai puțină agitație politică.

Iar dacă tot am ajuns la un moment de cotitură politică, este timpul să nu lăsăm emoția colectivă să ne conducă în luarea deciziilor importante și să folosim rațiunea pentru a organiza alegeri anticipate la toate nivelurile, stabilind astfel un nou contract social cu alegătorii”, a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook