Cum a fost prima zi la Primărie a lui Emil Boc FOTO


Emil Boc și-a reluat de luni, 25 iunie, funcția de primar cu o pauză de 4 ani. Edilul și-a preluat biroul, modernizat în 2010, dar si broscuțele făcute cadou de fiicele sale.

Emil Boc și-a făcut apariția la birou la ora 7.45, cu un sfert de oră mai devreme decât era programul și a intrat direct în pâine. I-a convocat la o ședință pe Gheorghe Şurubaru şi Horvath Anna, viceprimarii aleși la ședința de vineri, 22 iunie. Cu șefii și directorii de servicii a avut o ședință de la ora 8.15 în Sala de Sticlă.

Despre birou, Emil Boc s spus că arată bine. "E un birou modernizat, care arată mult mai bine decât l-am lăsat când am plecat la Bucureşti. Broscuţele sunt bucuroase, cred că îmi recunosc vocea şi se agită în acvariu. Au crescut şi sunt sănătoase, se vede că primarii de după mine şi angajaţii Primăriei au avut grijă de ele. Eu aveam grijă să las mici sume de bani pentru hrana ţestoaselor, iar acum, că m-am întors, voi reîncepe să le hrănesc cu peştişorii de zi cu zi", a declarat primarul Clujului, pentru Mediafax.

Noul primar și-a adus cu el două căni pe care scrie "Cluj-Napoca", din care să bea ceai.

"Luni dimineaţă, în prima zi în care mi-am început, oficial, activitatea în Primărie, am programate o şedinţă cu directorii instituţiei, participarea la Facultatea de Litere la deschiderea unei şcoli de vară, după care mă întorc în Primărie şi voi avea discuţii individuale cu fiecare director şi şef de serviciu pentru a le cunoaşte problemele. Şi să stabilesc priorităţile. Este un program de reacomodare", a mai spus Emil Boc.

Citeste mai departe AICI.

Comentarii Facebook