Miercuri 4 August

Cu ce mesaj a mers PSD la consultările cu președintele Klaus Iohannis


Pe pagina oficială a Partidului Social Democrat a fost publicat mesajul cu care a mers delegația condusă de premierul Viorica Dăncilă la consultările cu președintele României, Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

Partidul Social Democrat va rămâne întotdeauna aproape de români. Știm să ascultăm vocea acestei țări și știm când e nevoie de schimbare. Împreună, alături de milioanele de oameni care cred în noi, vom da acest semnal al schimbării, păstrând valorile și proiectele social-democrate.

Pentru toți cei care și-au pus speranțele în Partidul Social Democrat și pentru toți cetățenii pe care Guvernul PSD îi reprezintă, continuăm lupta!”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

Din partea Partidului Social Democrat participă miercuri, 05 iunie 2019, începând cu ora 15:00, la consultările cu partidele și formațiunile politice parlamentare de la Palatul Cotroceni, delegaţia formată din: Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD şi premierul României, Paul Stănescu, preşedintele executiv interimar al PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice”, a mai anunțat PSD.

Comentarii Facebook