CTP Cluj-Napoca eliberează abonamentele gratuite pentru pensionari la ghișee speciale. VEZI care sunt!

 

Compania de Transport Public Cluj-Napoca eliberează abonamentele gratuite pentru pensionari în perioada 15.12.2014 - 10.01.2015.

 

Conform hotărârilor de consiliu local, pensionarii cu domiciliul stabil in municipiul Cluj-Napoca, ale caror venituri lunare sau cuantumuri inregistrate pe cuponul de pensie la rubrica ”Total drepturi” sunt de pana la 1.300 RON sau cuprinse intre 1.301 si 1.500 RON, beneficiaza de gratuitatea transportului urban pe mijloacele de transport in comun pe toate liniile in municipiul Cluj-Napoca si respectiv, pe o singura linie in municipiul Cluj-Napoca. 

 

De asemenea, se vor elibera abonamente gratuite pe toate liniile pentru toate persoanele varstnice si pensionarii cu domiciliul stabil in Cluj-Napoca, care au implinit varsta de 70 ani (indiferent de cuantumul venitului sau al pensiei), precum si pentru cetatenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca (indiferent de cuantumul venitului). Abonamentele gratuite pe toate liniile pentru pensionari si persoane varstnice sunt valabile si pentru liniile metropolitane din comunele Floresti si Apahida.

 

Pensionarii primesc aceleași drepturi pe toate liniile in cadrul Asociatiei Metropolitane de Transport Public Cluj (municipiul Cluj-Napoca, comunele Floresti, Apahida, Baciu, Chinteni, Feleacu si Ciurila). 

 

Pentru a evita aglomeratia la chioscurile CTP Cluj-Napoca S.A in preajma sarbatorilor de iarna, reamintim ca eliberarea abonamentelor pentru anul 2015 se desfasoara in perioada 15.12.2014 – 10.01.2015 pensionarii sunt rugați sa se prezinte la urmatoarele puncte de eliberare a abonamentelor:

 

Comentarii Facebook