Crin Antonescu: Liberalii sunt pregatiti sa intre la guvernare, dupa ce guvernul "Ciomu" va cadea

Presedintele PNL, Crin Antonescu a afirmat ca liberalii sunt pregatiti sa intre la guvernare, dup ace guvernul va cadea. Totul, insa, cu anumite conditii.


?Dacă acest Guvern cade şi Traian Băsescu vine şi spune: ?erau nişte incompetenţi, nişte hoţi, nişte maimuţoi, eu mi-am bătut joc de ei, ei şi-au bătut joc de ţară, înţeleg că social-democraţii sunt ocupaţi cu reorganizarea, liberalilor, spuneaţi că ştiţi ce-i de făcut veniţi şi faceţi?, mergem şi facem, dar cu câteva condiţii", a declarat Crin Antonescu, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Constanţa.

 

Presa locala titreaza ca principala conditie anuntata de Crintonescu era ca liberlaii sa fie lasati sa isi puna in aplicare programul de guvernare, ?fara capuse de la PDL? si fara ministri gen Elena Udrea, Adriean Videanu si Radu Berceanu.
"Adică noi nu se asumăm răspunderea cu doamna Udrea la Ministerul Dezvoltării, cu domnul Berceanu la robinete şi cu domnul Videanu unde este. Fiecare îşi asumă răspunderea lui şi noi nu ne asumăm răspunderea cu hoţii care au adus România în această poziţie", a subliniat Crin Antonescu.


Deocamdata, insa, urgenta numarul unu a Romaniei este ca actualul guvern sa plece de la conducerea tarii.
"Prima urgenţă este ca acest guvern să plece pentru că aşa cum l-a numit cineva acest guvern este guvernul Ciomu. Nu este nici Guvernul Boc, guvernul Băsescu, guvernul Udrea, e guvernul Ciomu", a mai afirmat presedintele PNL.

Comentarii Facebook