Craterul de pe strada Andrei Mureșanu a apărut din cauza unui ”defect”: Bine că nu a căzut nimeni în el - FOTO


Lucrătorii de la Compania de Apă și alte firme, un număr cu adevărat impresionant, au lucrat miercuri pe strada Andrei Mureșanu, pentru a astupa craterul apărut în drum. Acum 3 ani, în același loc a fost un alt crater.

Miercuri, în jurul orei 18.00, pe stradă erau circa 10 mașini ale celor care au intervenit pentru a astupa craterul. Desfășurarea de forțe impresionantă ne-ar putea face să credem că problema a fost rezolvată, dacă nu s-ar fi intervenit la fel și acum 3 ani, când asfaltul s-a surpat. 

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, lăsat de Emil Boc la butoane, spune că este mulțumit că nimeni nu a pățit nimic. Despre calitatea lucrării din 2019 nu a spus nimic. 

Este un defect la o conductă de apă. Este o spălare pe dedesubt. În 2019 au intervenit cei de la Compania de Apă acolo. Acum este o intervenție. Eu mă bucur că nu a fost nimeni implicat”, a declarat viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, la Napoca FM.

Imaginile arată că nu mai sunt specialiști care să găsească soluții la problemele care apar, fiind nevoie de mult mai mulți oameni pentru chestiuni banale.

d8acda36a84cec09bd65bebefca0a09d.jpeg

În craterul căscat miercuri dimineața pe strada Andrei Mureșanu putea foarte bine să cadă o mașină.

d257db9a0205eb01ee71b26ecb145362.jpg

Comentarii Facebook