Vineri 7 Octombrie

Cratere la intrare în Cluj-Napoca, în Borhanci! Șoferii își distrug mașinile. Cine plătește cauciucurile tăiate? - FOTO


  • Cratere pe drumul județean care trece prin Borhanci
  • Foarte mulți șoferi și-au tăiat cauciucurile și se întreabă cine plătește pagubele

Drumul județean care intra în Borhanci, dinspre satul Gheorgheni este tot mai deteriorat. Problemele au început să apară din toamna anului 2020, dar acum s-au acutizat. 

Am facut o sesizare atunci pe my cluj. Se pare ca bucata respectiva apartine de Consiliul Judetean Cluj. S-au plans cateva persoane ca si-au spart anvelopele acolo. Aseara pe la 10 imi plimbam pitica cu masina ca sa poata adormi. Cunosc foarte bine zona, locuind in Borhanci. Era foarte marea ceata si am muscat din groapa, rezultatul a fost un cauciun taiat (cauciuc cumparat in noiembrie 2020). Pe marginea drumului mai erau 2 masini cu 3 roti sparte. O doamna avea ambele roti de pe o parte sparte. Am lasat masina acolo si dimineata am mers sa rezolv pana. Surpriza sau nu mai era un baiat cu cauciucul spart acolo. Atasez poze cu groapa, masinile pe pana. Oare cati oameni si-au spart anvelopele acolo ? Oare trebuie sa mergem la pescuit acolo ca sa se rezolve problema ? Groapa apare si pe google street din iunie 2019 . Astazi am facut sesizare pe mail si la Consiliul Judetean”, a reclamat un clujean pe Clujul Civic.

Clujenii se mobilizează și adună cazurile pentru a cere despăgubiri de la administratorul drumului

Pe grupul Info Trafic jud. Cluj se formează liste cu cei păgubiți. ”Daca mai sunt persoane care si-au distrus cauciucurile in gropile din Borhanci, va rog sa ma contactati. Sunt in discutii cu cei de la Consiliul Judetean Cluj-Napoca. Cu cat mai multi cu atat mai bine. O zi faina!

Uaaauu ce multi suntem! O sa va contactez pe fiecare in parte, daca depunem mai multi plangere poate se rezolva ceva!”, a scris Cris Moldovan.

Realitatea este că în acea zonă s-a construit foarte mult în ultimul an, iar drumul nu pare a fi pregătit pentru utilajele de mare tonaj. Puțin mai jos spre Cluj-Napoca, după biserica din Borhanci, drumul a alunecat pe o porțiune și așa a fost lăsat de ani de zile. 

Comentarii Facebook