Corina Cretu: Urmeaza un an electoral foarte dur si murdar


Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, crede ce PDL va recurge la o lupta electorala murdara ca sa castige alegerile.

 

"Va fi un an electoral foarte dur si foarte murdar, avand in vedere ca PDL va face orice ca sa castige alegerile. Stiu ca vor trebui sa dea socoteala, sunt convinsa ca vor folosi toate mijloace pentru a preveni un dezastru electoral", a declarat europarlamentarul Corina Cretu.

 

Ea sustine ca este de datoria USL sa previna fraudarea masiva a alegerilor, inclusiv prin neadoptarea legii votului prin corespondenta.

 

Europarlamentarul PSD spune ca in timp ce sute milioane de euro din fonduri europene sunt blocate din cauiza ilegalitatilor, Romania se imprumuta la dobanzi tot mai mari, ajungand astfel sa fie mai indatorata ca niciodata. "800 de milioane de euro din diverse proiecte sunt blocate tocmai pentru a se verifica legalitatea. Cred ca greseala s-a facut inainte de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Cu un an inainte trebuia sa faca un minister, asa cum s-a facut in alte state, de unde o armata de oameni s-au dus la Bruxelles si apoi in tara sa ii invete pe oameni sa faca proiectele", a mai spus Corina Cretu.

Comentarii Facebook