Consiliul Județean Cluj a primit o suplimentare de fonduri de la Guvernul Ponta

 

Consiliul Județean Cluj anunță că, după ce a solicitat bani mai mulți pentru Cluj în urma rectificării bugetare, Guvernul Ponta a seuplimentat suma alocată inițial cu 1,5 milioane de euro. 

 

Judeţul Cluj va primi o sumă suplimentară de 6.410.029 lei, care se adaugă celor 26.148.306 lei iniţial alocaţi pentru finanţarea obiectivelor de investiţi din judeţul Cluj pentru anul 2015.

 

Mă bucură extrem de mult faptul că, după ce, în urma demersurilor întreprinse la Minister, la începutul lunii iulie, am reuşit să obţinem suplimentarea sumelor alocate prin PNDL cu aproape 2,8 milioane de lei, iată că judeţul Cluj a obţinut o nouă suplimentare a acestor fonduri cu alte 6,4 milioane de lei. Ceea ce este extrem de important e faptul că în acest fel vor fi finanţate o serie de investiţii extrem de importante pentru nu mai puţin de 10  primării clujene, devansându-se astfel termenul de finalizare, cu consecinţele pozitive de rigoare. Aceste investiţii vor contribui, cu certitudine, la dezvoltarea accelerată a comunităţilor rurale ale judeţului şi la creşterea nivelului de trai şi de bunăstare din satele clujene, astfel încât decalajele existente în acest moment între diferitele localităţi să fie eliminate iar clujenii să fie trataţi egal şi nediscriminatoriu, fie că locuiesc în mediul urban sau în cel rural”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.

 

În cursul zilei de luni, Seplecan a atacat Guvernul și a spus că alocă fondurile pe criterii politice.

Comentarii Facebook