Consilierii USL Cluj atacă în Contencios Administrativ decizia realegerii lui Șurubaru drept viceprimar


Consilierii USL sunt hotărâți să atace decizia realegerii lui Gheorghe Șurubaru în funcția de viceprimar adresând un document către instituția Prefectului Cluj.

Aceștia susțin că ședința de îndată convocată joi, 11 iulie, la Consiliul Local de către primarul Emil Boc nu a fost legală, situația urgentă de înlocuire a viceprimarului nefiind una justificată.

Președintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, este de părere că ceea ce s-a întâmplat la ședința Consiliului Local a fost ”o mascaradă” și că deja se știa că Gheorghe Șurubaru va fi reales.

Colegii mei aveau deja informații legate de faptul că domnul Șurubaru va fi ales, după modelul: <<Dacă voi, colegii mei, mă vreți înapoi și tu, Emil, îmi ceri asta, eu mă sacrific și voi relua funcția de viceprimar>>”, a declarat preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Social Democrat Cluj-Napoca, Mircea Jorj.

Consilierii USL vor redacta un document pe care îl vor adresa insituției Prefectului Cluj, pentru a contesta decizia de realegere a lui Gheorghe Șurubaru în funcția de viceprimar al municipiului Cluj-Napoca, considerând că ședința de îndată întocmită de primarul Emil Boc nu a respectat procedurile legale.

Vom redacta un document în cursul zilei de luni pe care îl vom adresa instituției Prefectului. S-au făcut alegeri fără a se respecta procedura legală”, a mai spus Jorj.

Consilierii USL îl atacă pe Boc spunând că ceea ce a făcut ieri denotă o lipsă de respect față de alegători.

Ceea ce a făcut ieri domnul Boc arată în primul rând o lipsă de respect pentru cei care ne-au trimis aici. Nu suntem câștigați la loto, avem o oarecare conduită, încercăm să fim cât mai transparenți posibil, dar se pare că frustrările domnului Boc sunt mai mari decât poate să ducă Consiliul Local. Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, dar se pare că Șurubaru este un om indispensabil Primăriei”, a declarat consilierul local PNL, Dan Tarcea.

Comentarii Facebook