Miercuri 24 Aprilie

Compania RDS&RCS nu primeste avizul pentru montarea de antene pe blocurile de pe strazile Clabucet si Liviu Rebreanu


Compania RDS&RCS nu a primit avizul din partea Comisiei de Urbanism a Primariei Cluj Napoca pentru montarea unor antene GSM pe blocurile de pe strazile Clabucet si Liviu Rebreanu.

Reprezentantul companiei a precizat ca detine avizul Directiei de Sanatate Publica a judetului Cluj si acordul locatarilor de pe strada Clabucet nr. 5 si Liviu Rebreanu nr. 39.

"Dorim ca aceste antene sa nu fie amplasate pe cladiri de locuit. Sunt si alte imobile care nu au un astfel de impact. Pana acum am respins astfel de propuneri tocmai pentru faptul ca nu dorim ca un astfel de proiect, care spuneti ca este in interesul cetatenilor, sa afecteze si alti oameni, care vor veni la noi cu reclamatii", a afirmat primarul Sorin Apostu.

"Pe strada Clabucet, blocurile cad unele pe celelalte si daca respectivii locatari sunt foarte multumiti cu avantajele pe care dvs. le oferiti, ceilalti sunt foarte porniti si nu ne vom putea pune in rolul judecatorului. Noi sugeram, pentru ca exista mai multe locatii chiar pe strada Clabucet pentru a fi amplasate aceste antene, sa cautati un alt amplasament", a precizat Sorin Apostu.

Arhitectul Adrian Iancu, membru al Comisiei de Urbanism, a precizat si el ca exista multe alte locuri in care sa fie amplasate cele doua antene si care nu afecteaza populatia. "Atat blocul de pe strada Calbucet, dar si hotelul de pe strada Liviu Rebreanu sunt amplasate in zona de locuit. Langa hotel sunt doua blocuri si oamenii ar putea fi afectati, asa ca trebuie gasite locatii izolate", a spus Adrian Iancu.

Cpompania RDS&RCS nu a primit avizul pentru amplasarea antenelor in cele doua locatii.

Comentarii Facebook