Clujenii fac glume amare în lipsa Spitalului Regional de Urgență: ”Aici e spitalul dumneavoastră” - FOTO


Spitalul Regional de Urgență Cluj este o promisiune electorală din 2008 - 2009, care nici azi nu are un orizont de realizare. Acum, primarul Emil Boc vorbește că este neapărată nevoie de metrou, pentru că altfel traficul la Spitalul Regional de Urgență va fi sugrumat. Întrebarea este ”care Spital Regional de Urgență”.

Miercuri dimineața, pe un grup din Florești, apărea fotografia de mai sus, cu mesajul  ”Aici e spitalul dumneavoastră”. Imaginea este din Florești, de lângă Unitatea Militară, unde MApN a cedat un teren generos din 2009, dar de atunci nu s-a mai făcut mare lucru.

Clujenii au postat comentarii ironice la adresa autorităților care promit acest spital din 2008. Primul care a promis a fost președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Neputând să îl facă, l-a cedat după câțiva ani Ministerului Sănătății, care l-a ”îngropat”.

S-a semnat creditul de 305 milioane de euro pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

Acum, s-a anunțat că ar fi fost contractat un credit de 300 de milioane de euro, pentru acest spital, dar licitația nu s-a făcut. Dacă ar fi să îi credem, atunci licitația ar putea dura un an, iar lucrările să înceapă în 2023. Finalizarea nu se poate prognoza, pentru că aleșii din Cluj nu au făcut niciodată un proiect de asemenea anvergură. 

Redăm mai jos comentariile clujenilor, care au început să vadă minciunile:

”Frumos era dacă ar fi făcut și o rampă pt ce-i cu handicap plus o stație de la metroul care va trece pe acolo plus o stație de gondolă”.

”Niste nenorociti. Cu atatia bani la indemana nu sunt in stare sa construiască un spital, iar cei de la Dăruiește viață au reușit asta din donații in nici 2 ani!”.

”De 10 ani e construit,foarte frumos,personal responsabil,dragut,dotat cu ultima generatie de aparatura medicala”.

”Minciuni electorale”.

”Sper ca vedeți si voi ca pe acoperiș este stație de telegondola…”.

”Ce vedeți aici e parcarea generoasa și heliportul. Deci se lucrează. Nu mai fiți cârcotași!”.

Comentarii Facebook