Cluj VS Oradea! Noi avem trafic, ei au pasaje: La Oradea nu e populație ca la Cluj, deci nici trafic! - FOTO


Miercuri după-amiaza în Cluj-Napoca a fost un haos în trafic, iar clujenii s-au gândit instant la pasajele din Oradea, care lipsesc din orașul de pe Someș.

Clujeanii au postat pe grupul șoferilor ”Info Trafic Cluj-Napoca” imagini cu haosul din trafic, iar în paralel cu superbele pasaje din Oradea, construite de Ilie Bolojan. 

Planul de mobilitate lipseste cu desevarsire, unii merg prin straintate( vad ce vad) si boom: hai sa facem si la Cluj, ca doar acolo arata bine, la Cluj de ce nu se poate? Ei pai aia au: centuri, parcari, metrouri, trenuri. Noi avem: randari si osa promisiuni. Asa ca … ”OSĂ” fie fain la Cluj. Tot mai ,,fain””.

Boculete și ai lui trepăduși vor să ne convingă să renunțăm la mașina personală. Lăsând la o parte rizibilul situației de a fi educați de Boculete (doar când mă gândesc la el mă bufnește râsul, or procesul educativ presupune o mare doză de seriozitate...) - s-a demonstrat deja cu vârf și îndesat că la români treaba asta nu funcționează. De nenumărate ori autobuzele pe jumătate goale trec pe lângă un ocean de mașini. O fi comunismul de vină, o fi doar fibra noastră - orice ar fi, asta e. Ceea ce însă este pentru mine un mister, e cum de românașul, știindu-se așa cum e, anume dependent de mașina personală, nu votează cu unii care să rezolve cât de cât infrastructura, în loc să o strice, cum face Boculete. De exemplu, clujenii: stau în trafic ca vitele la abator, dar nu-s în stare să voteze un Bolojan, ci tot p-ăsta, ce-i clar că-i ageamiu total în materie de rezolvare a ambuteiajelor. Până la urmă, de fapt clujenii merită să crape în trafic”.

Asa arata și în Oradea”, a scris cineva și a postat fotografia de mai jos.

429674592_26710558971891113_4049915772670549583_n.jpg

Un alt internaut a spus că acolo nu este populație și așa s-ar explica lipsa traficului.

Clujul cade incet dar sigur. Dupa haosul din trafic, fug toti investitorii. Pai faci 2 ore sa ajungă basculanta cu ciment din Someșeni în Zorilor”.

Au populatie la Oradea, dar au si administratie. Asta e deosebirea!”.

Conform recensământului efectuat în 2021, populația municipiului Oradea se ridică la 183.105 locuitori, dar dacă luăm și zona metropolitană se ajunge la 250.000 de oameni.

Comentarii Facebook