Cluj: Nouă modalitate de eliberare a abonamentelor pentru studenți, masteranzi și doctoranzi


Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunță o nouă modalitate de eliberare a abonamentelor pentru studenți, masteranzi și doctoranzi.

Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunța ca incepand cu data de 14.10.2022, studenții, masteranzii și doctoranzii pot transmite on-line solicitările pentru emiterea Cardului de transport încărcat cu Abonament gratuit cu 120 de călătorii pe luna, valabile in Cluj-Napoca, accesand site-ul   www.ctpcj.ro sau link-ul  https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/.

Cardul se va emite în cateva zile de la solicitare, iar solicitantii vor fi informați pe email cu privire la data și locul de unde pot ridica cardurile de transport.

Pentru Abonamentele cu reducere și pentru reincarcarea cardurilor emise în anii precedenti va rugam sa va adresati în continuare  Centrelor de vanzare carduri.

Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la Automatele din stații, cu condiția ca abonamentul de pe card sa nu fi expirat. Informații găsiți aici: Tutorial Prelungire la Automate si aici: Instrucțiuni prelungirea la Automate”, anunță Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Comentarii Facebook