Cluj-Napoca - Taxe și impozite locale: Se plătesc din 8 ianuarie 2018. Vezi toate detaliile

 

Cluj-Napoca - Taxe și impozite locale - Taxele și impozitele locale se pot plăti de luni, 8 ianuarie, începând cu ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier.

 

De la 8.30, la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu. 

 

Cluj-Napoca - Taxe și impozite locale - Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până în data de 2 aprilie 2018 (având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă).

 

Cluj-Napoca - Taxe și impozite locale - De asemenea, reamintim tuturor contribuabililor că există alternative de plată care se îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita: direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar; online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro; online, pe site-ul www.ghiseul.ro; online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale); virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie.

 

Taxele și impozitele locale nu s-au majorat față de 2017.

Comentarii Facebook