Cluj - Blocurile ANL din Gherla au montate caloriferele în geam. Primarul către un votant: Și tu ești specialist? Se pune folie mată - FOTO


Două blocuri ANL din Gherla au fost inaugurate, iar la recepție s-a constatat cp, la apartamentele de la parter, caloriferele au fost montate în geam. 

Pe strada Fizeșului din Gherla au fost ridicate 72 de apartamente, cu 3 etaje și mansardă.

Recepția lucrărilor, care au durat 4 ani, a fost făcuta în  prezența reprezentanților ANL, a executantului și a oficialităților locale, primarul și viceprimarul din Gherla.

După recepția lucrării, primarul Ovidiu Drăgan a postat câteva fotografii pe rețelele sociale, iar în acestea s-a văzut că muncitorii au montat caloriferele în dreptul geamurilor, scrie Gherla Info.

Doamne, nu vă înțeleg cum aprobați lucrările astea de mizerie. Caloriferele nu sunt la perete, sunt puse în fața geamului, să poată da căldură afară!”, a comentat cineva.

Primarul a explicat că sunt sub geam. ”Măi și tu ești specialist. Majoritatea caloriferelor sunt sub geam. Doar că sub geam este peretele. Aici la parter geamul este până jos. Se poate pune o folie mată. Repet, specialiști că tine nu avem nevoie”.

Comentarii Facebook