CFR Cluj va putea juca pe "Cluj Arena" in Champions League!


Conducerea Consiliului Judetean Cluj invita echipa CFR Cluj ca joace pe stadionul municipal "Cluj Arena", daca se va mai califica in Champions League.

"Acest stadion este construit de Consiliul Judetean Cluj, pe banii contribuabililor din judet. Sigur ca are acces oricare echipa si CFR si Universitatea. Mai mult, in cazul in care, si speram sa mai ajunga CFR -ul sa mai joace in Champions League, nu vor mai primi acordul de la UEFA sa joace pe stadionul lor si pot veni sa o faca aici. Acesta si cu Lia Manoliu vor fi singurele acreditate pentru meciurile din Champions League", a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj.

Oficialii CJ Cluj sustin ca in luna aprilie presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, va fi invitat sa viziteze stationul "Cluj Arena".

"Speram ca Mircea Sandu sa ne faca o vizita si sunt convins ca vom fi luati in calcul si pentru evenimente sportive. Anumite meciuri internationale sau ale nationalei Romaniei", a mai afirmat Radu Bica.

Lucrarile la stadion sunt terminate in proportie de 80% si toata constructia va fi inaugurata in luna august.


Citeste si...

VEZI cum arata stadionul municipal Cluj Arena! Lucrarile sunt gata in proportie de 80% - VIDEO si Galerie FOTO

Un meci U Cluj-CFR la inaugurarea "Cluj Arena" este exclus: "Vrem sa aducem o echipa mare!", sustin sefii CJ Cluj

Comentarii Facebook