Ce spune conducerea PSD Cluj, după victoria lui Dragnea de la CExN



Șeful PSD Cluj, Horia Nasra, a anunțat că, după CExN de vineri, urmează să aibă loc discuţii cu nemulţumiţii din partid pentru a fi construite „poduri de comunicare”.

Aşa cum preconizam, preşedintele PSD s-a bucurat de o largă majoritate, de peste 50 de voturi. Cu siguranţă că, în perioada următoare, rămâne să discutăm cu colegii nemulţumiţi şi să construim mai multe poduri de comunicare decât să îi îndepărtăm. Atât filiala PSD Cluj cât şi celelalte organizaţii din Transilvania au dat din timp semnalul de unitate în partid, nu ne aşteptam la un alt rezultat”, a spus Nasra, citat de Mediafax.

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a spus, în urma ședinței Comitetului Executiv, că au fost 56 de voturi pentru susţinerea sa în şedinţa CEx, 8 pentru demisie şi o abţinere.

Lista membrilor PSD care au votat pentru demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului conţine 8 nume, printre care se numără şi cei trei semnatari ai scrisorii, Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu, la care sse adaugă fostul premier Mihai Tudose, Robert Negoiţă, Marcel Ciolacu, Marian Neacşu şi Niculae Bădălău.

Comentarii Facebook