Ce i-au spus primarului Sorin Apostu locuitorii din Manastur: "E prea cald in case!" FOTO


Primarul Sorin Apostu, impreuna cu ceilalti sefi de servicii din cadrul Primariei Cluj-Napoca, s-a intalnit joi dupa-masa, 3 noiembrie, de la ora 17.00, la scoala "Ion Creanga", cu locuitorii din Manastur.

Oamenii stransi in sala de sport i-au cerut primarului sa continue montarea gardurilor metalice in jurul blocurilor, pentru protectia statiului verde. "Vrem sa montati garduri in continuare, dar si sa luati masuri impotriva gastilor de cartier care fac galagie in fiecare seara si nu putem face nimic impotriva lor. Am sunat la Politie, dar nimeni nu ne ia in serios", a spus o doamna de pe strada Primaverii, fiind sustinuta si de cei care locuiesc pe strada Mehedinti.

Primarul a promis ca va lua masuri prin Politia Locala, dar in privinta gardurilor metalice a mentionat ca nu pot fi facute investitii in aceasta perioada.

O clujeanca i s-a plans edilului ca este prea cald in apartamente. "Trebuie sa tinem geamul deschis pentru ca este excesiv de cald. Ajunge temperatura si la 26 de grade si se face risipa. Va rog sa discutati cu cei de la regie si sa ajusteze instalatia", adaugat femeia.

 

Clujenii s-au mai plans de starea trotuarelor si de lipsa amenajarilor la punctele gospodaresti, dar au laudat Primaria pentru cele cateva parcuri noi amenajate in Manastur si pentru aleile asfaltate.

 

Primaria Cluj-Napoca aduna propunerile clujenilor printr-o serie de consultari publice care vor avea loc in toate cartierele, iar cele mai importante propuneri vor fi incluse si finantate din bugetul pe anul 2012.

 

Vezi mai jos unde au loc urmatoarele intalniri...

Primarul Sorin Apostu reia intalnirile cu clujenii! Vezi UNDE si CAND ii poti adresa intrebari

Comentarii Facebook