Ce a declarat Emil Boc despre candidatura lui la prezidențiale

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat că PDL nu trebuie să se grăbească în privința anunțării candidatului pentru funcția de președinte.

 

Boc a fost propus de Traian Igaș, fostul ministru de Interne, drept candidat la alegerile prezidențiale din partea dreptei. ”În niciun caz nu am discutat și nu am avut în vedere acest lucru, eu am vrut să fiu un bun primar și să mă ocup de problemele Clujului, pentru că am primit un vot de încredere important. Important de văzut este dacă până în 2014 vom alege sau nu președintele, pentru că după cum se comportă USL - îi este frică de a mai alege președintele prin votul poporului - se pare că vor să revizuiască Constituția ca președintele să fie ales de Parlament în 2014, practic având deja două treimi în Parlament pot să pună președinte pe oricine, și pe Mătușa Mărioara”, a precizat Emil Boc la o televiziune.

 

Sunt convins că dreapta românească are foarte mult resurse și alternative, nu trebuie să ne grăbim, timpul e în fața noastră, nici nu trebuie amânat la nesfârșit, dar eu cred că în primul rând trebuie lămurită și problema constituțională. (...) Dreapta are timp să calculeze și să-și găsească un candidat care să câștige alegerile prezidențiale în 2014. Eu sunt convins că forurile de conducere ale dreptei vor fi în măsură să găsească un candidat care să câștige alegerile prezidențiale”, a mai spus primarul Clujului.

 

Emil Boc, candidat la președinția României. Ce părere aveți?

Comentarii Facebook