Miercuri 30 Septembrie

Ce a declarat Boc după întâlnirea cu Băsescu, de la Cluj

 

Primarul Emil Boc a discutat sâmbătă seara cu președintele Traian Băsescu, prezent la Cluj-Napoca.

 

La ieșire de la întâlnirea de la Opera Plaza, Emil Boc a declarat că a fost o discuție între parteneri, pentru că ”adversarul nu este înăuntru, ci dincolo, la USL”.

 

Ce pot să discute doi oameni care au fost parteneri în cele mai grele momente ale crizei economice de după 1928-1933? Probleme care ţin de criza prin care am trecut şi faptul că partenerii rămân parteneri şi prieteni indiferent de vremuri”, a spus Boc.

 

Puţină politică s-a făcut, a fost o discuţie între parteneri pentru că până la urmă adversarul nostru nu este înăuntru, e dincolo, la USL”, a mai spus Boc.

 

Elena Udrea a participat și ea la discuții, iar la final a fost întrebată despre intrarea lui Emil Boc în Fundaţia Mişcarea Populară, dar a răspuns că nu s-a vorbit despre asta şi nici despre un candidat la prezidenţiale.

 

A fost o seară între prieteni care au lucrat împreună, care vor mai lucra împreună. Am avut şi divergenţe de opinii, unii au spus că PMP va veni la guvernare din 2016, eu am susţinut că de la finalul anului 2014. Important este să vedem după europarlamentare un proiect comun, cu un singur candidat la preşedinţie, susţinut de partidele de centru dreapta şi de Traian Băsescu. Nu s-au spus nume, dar aşteptăm să se profileze numele celui mai bun candidat, un candidat care să adune voturi, care să fi făcut ceva în funcţiile pe care le-a avut, care să asume ceea ce face şi care să strângă în spatele şi în jurul său tot centrul dreapta”, a spus Udrea.

 

Întâlnirea a durat peste două ore, primul care a plecat fiind Traian Băsescu.

 

Băsescu a ajuns la Cluj! Sâmbătă seara a avut o întrevedere cu Emil Boc - VIDEO

.

Comentarii Facebook