Câți kilometri de drumuri a asfaltat Floreștiul în ultimii patru ani. Acum s-a tras linia - FOTO


Floreștiul a reușit să asfalteze, în ultimii patru ani, 15.695 metri liniari de drumuri, un record pentru comuna de lângă Cluj-Napoca.

Pe parcursul mandatului, am reușit să asfaltăm nu mai puțin de 15.695 metri liniari de drumuri în Florești! 

De la reabilitarea completă a străzii Eroilor până la înființarea unor drumuri noi precum Dumitru Mocanu 2, am făcut tot posibilul să îmbunătățim infrastructura rutieră locală.

Am avut în vedere rezolvarea cu prioritate a situațiilor care, din cauza dezvoltării haotice, au creat dificultăți în trafic. Ne-am concentrat pe eliminarea obstacolelor precum gardul din mijlocul drumului de pe Dumitru Mocanu, pe lărgirea străzii Tera sau pe sistematizarea trecerii peste baraj.

Zeci de kilometri de drumuri existente reabilitate.

Avem o evidență a tuturor drumurilor care necesită a fi modernizate și vă asigur că toate vor trece prin procesul de sistematizare.

Investițiile în infrastructură sunt fundamentale pentru creșterea calității vieții în Florești. Drumurile bune nu doar facilitează transportul și reduc timpii de deplasare, dar contribuie și la siguranța și confortul locuitorilor noștri. 

Suntem dedicați să contribuim la această schimbare pozitivă și vă asigur că vom continua să investim în dezvoltarea infrastructurii locale pentru Noul Florești!”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Comentarii Facebook