Cât de mult din strada Moților este gata până la începerea școlii. Ce spune Boc despre starea lucrărilor



Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, joi, că tronsonul de stradă de pe Moților până la Coșbuc va fi ciruculabil până la începerea anului școlar.

Până începe școala se va circula fără probleme pe tronsonul până la strada Coșbuc, adicăpartea asta aglomerată care a fost pe Moților, de 1,5 km de șantier, se va limita doar pe tronsonul de la Coșbuc până la Mărginașa, unde se va lucra în continuare după 15 septembrie. Se va lucra în continuare și la partea de trotuare, de schimbare a stâlpilor de iluminat, de pavare cu granit, până în toamnă”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM.

Acesta a precizat că aglomerația pe Moțior a început să se reducă, iar clujenii deja încep să folosească variantele alternative, prin Zorilor și Grigorescu.

Deja s-a mai redus aglomerația pe Moților. Pe de altă parte clujenii au început să mai folosească variantele alternative, prin Zorilor și prin Grigorescu, astfel încât și la transportul în comun și la circulație sunt, spun eu, condiții relativ acceptabile. Evident că nu suntem mulțumiți, dar sunt condiții relativ acceptabile”, explică Boc.

De asemenea, edilul-șef a anunțat că se dorește realizarea unui tronson în avans, până la Clinicilor, însă depinde de vreme.

Noi încercăm să mergem și cu un tronson mai departe, în avans față de ce am promis, de la Coșbuc până la strada Clinicilor, dar depinde de vreme”, a mai spus primarul.

Comentarii Facebook