Cantina Primăriei Cluj-Napoca va face catering pentru 1.300 de elevi din oraș

 

Primăria va aloca un spațiu de 500 de metri pătrați Cantinei de Ajutor social și pensiune, pe strada Avram Iancu, pentru a-și extinde activitatea.

 

Este vorba despre un spațiu care a aparținut UMF Cluj, dar care a fost cedat Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Consilierii locali vor discuta în ședința de miercuri, 11 decembrie, ”darea în folosință a Cantinei de Ajutor social și pensiune a imobilului de 492 de metri pătrați de pe strada Avram Iancu, nr. 5, compus din sală de mese, trei magazii, două antree, vestiar, două bucătării, carmangerie și 4 wc -uri. 

 

Spațiul va fi folosit pentru asigurarea servirii mesei în sistem catering pentru aproximativ 1.300 de elevi de la instituțiile de învățământ preuniversitar din oraș care nu dispun de bucătarii proprii. 

 

Elevii vor putea servi masa caldă, meniu complet, din preparatele gătite zilnic în condiții optime de igienă și siguranță, prețurile practicate vor fi accesibile tuturor părinților, iar transportul preparatelor se va asigura gratuit, cu mijloace de transport în comun autorizate”.

 

Cantina de Ajutor social și pensiune administrează și restaurantul Memo 10, care s-a impus pe piață și are un real succes, dar și cantina socială de pe strada Emile Zola.

Comentarii Facebook