Candidatul PER la Primaria Cluj-Napoca: "Vreau sa repar tot ceea ce au distrus cei dinaintea mea"


Partidul Ecologist Roman (PER) Cluj si-a lansat joi, 19 aprilie, candidatul la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Candidatul PER la functia de primar al Clujului este Antal Elemer, in varsta de 63 de ani. Acesta este de 1 an si jumatate membru PER.

"Cred ca a venit timpul ca dupa 22 de ani, Clujul sa aiba un primar clujean get-beget, un clujean pe care il doare sufletul cand vede ce se intampla in Cluj. Prin candidatura mea as dori ca cetatenii clujeni sa recastige respectul pe care candidatii dinainte l-au stricat. Dorim sa facem o campanie curata, asa cum trebuie facuta, fara atacuri la persoana. Nu voi raspunde la nicio provocare. In schimb avem planuri foarte mari: dorim sa cream locuri de munca, sa aducem inapoi culoarea verde, florile care au disparut si au fost inlocuite cu pietre", a declarat Antal Elemer, candidatul pentru functia la Primaria Cluj-Napoca.

Presedintele PER a mai spus ca are speranta sa fie votat si de reprezentantii maghiari si "chiar am primit semnale ca multi o sa ma voteze".

De asemenea, Elemer a spus ca "doresc sa reduc poluarea care este daunatoare pentru sanatatea clujenilor. Am foarte mare incredere in cetatenii Clujului care vor dori ca noi ca conducem municipiul Cluj. Am reusit ca sa adun in jurul meu o echipa valoroasa. Fiind presedinte si al judetului a PER Cluj, pot sa spun ca acoperim tot judetul: avem candidati si la primarii si candidati consilieri. Dorim in Cluj sa avem 3-4 consilieri la municipiu, iar in judet si 5-7".

Intrebat care ar fi primul lucru pe care l-ar face daca ar iesi primar al Clujului, Antal Elemer a raspuns: "In primul si in primul rand as face o curatenie in Cluj si mai ales in administratie, pentru ca trebuie sa se inteleaga ca cetateanul este prioritatea. El conduce administratia, si nu invers. In Piata Unirii as aduce verdeata inapoi, cat despre Parcul Central nu stiu ce-as mai putea face, pentru ca este deja distrus de tot. Dupa mine acel parc era un monument. Vreau sa repar tot ceea ce au distrus altii, dar pentru asta avem nevoie de voturile cetatenilor, pentru ca pana acum ne-am luptat cu morile de vant", a incheiat candidatul la functia de primar al Clujului, Antal Elemer.


La finalul conferintei, presedientele PER a precizat ca nu vor avea niciun candidat la presedintia Consiliului Judetean Cluj, iar "daca e sa sustinem pe cineva, ii vom sustine pe cei de la USL", a incheiat Antal Elemer.  

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook