Candidata PNL la Primăria Apahida, Ligia Pop, a făcut plângere împotriva lui Călin Păcurar / UPDATE: Mi-am retras plângerea


UPDATE

Ligia Pop a sunat ulterior și a spus că și-a retras plângerea de la Poliție. ”Mi-am retras plângerea împotriva domnului Păcurar. Îi dau voie să se comporte cum vrea”, a spus Ligia Pop.

----------------------------

Candidata PNL la Primăria Apahida, Ligia Pop, i-a făcut plângere la Poliție președintelui filialei locale a PNL, Călin Păcurar, după ce acesta ar fi amenințat că o bate.

Ligia Pop a scris în plângerea depusă la Secția 2 Poliție Rurală Apahida că la ultima întâlnire electorală avută la Gara Apahida, în 17 iulie, Păcurar i-ar fi spus că o va lovi, în urma unui schimb de replici. 

Ligia Pop a mai spus în plângere că Păcurar a mai atacat-o în public, spunând despre ea că este ”fripturistă”.

În 17 iulie, a fost o întâlnire care trebuia să fie între colegi s-a transformat într-un teatru de insulte. M-a amenințat că mă bate. Mă insultă de un an și jumătate de când știe că aș putea ajunge candidata PNL la Primăria Apahida. Din 15 august 2019, de când am fost sondată pentru a se vedea notorietatea mea, a început amenințarea și hărțuirea și pe grupurile interne ale partidului și în față. Totul este pe un fond de hărțuire continuată”, a spus Ligia Pop.

Călin Păcurar a mai candidat de trei ori pentru funcția de primar al comunei Apahida și a pierdut de fiecare dată, astfel că partidul s-a orientat spre o altă persoană.

115710047_588282861871977_507207818594296829_n.jpg

Comentarii Facebook