Când va fi terminată Autostrada Transilvania. Ministrul Transporturilor a spus data LIMITĂ

 

Autostrada Transilvania trebuia să fie deja terminată conform contractului semnat cu Bechtel în 2004. Acum, ministrul Transporturilor avansează o altă dată finală. 

 

Ministrul a spus că nu vrea să dea termene pentru că mandatul Guvernului Cioloș este scurt, dar că, daca se respecta termenele actuale pentru tronsoane, A3 ar putea fi data in folosinta pana in 2020.

 

Stiti ca nu imi plac promisiunile de genul acesta, avand in vedere si mandatul meu limitat. Eu v-am prezentat ce vom face noi in urmatoarele mai putin de noua luni pe care le mai avem. Termenele pentru sectoarele partiale care vor fi date in folosinta au fost prezentate si in plenul Senatului si in plenul Camerei. Prefer sa ma opresc la ele, cu toate ca, evident, colegii lucreaza si la termenul mare, care este derivat din termenele mici. Avem termene si pentru acestea, incepand, sa zicem, din 2017 si pana in 2020.

 

Daca se vor respecta procedurile care au fost puse si va intra si ordonanta pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructura, este posibil sa fie gata (Autostrada Transilvania - n. red.) pana in 2020, pentru unele tronsoane, chiar cu devansari de termene", a spus seful de la Transporturi, dupa plenul Camerei Deputatilor.

 

Autostrada Transilvania a fost subiectul dezbaterii de la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputatilor de luni, la care este invitat sa participe ministrul Transporturilor, Dan Costescu, scrie Ziare.com.

Comentarii Facebook