Câmpenești, Cluj: La început a fost o pungă de gunoi, acum e un morman - FOTO


O locuitoare din Câmpenești, comuna Apahida, județul Cluj, care putea fi o oază de frumusețe, dar urbanismul de junglă a făcut ravagii, relatează un incident care demonstrează cât de mare este lipsa de civilizație.

Pe lângă nesimțirea unora se adaugă și cea a Primăriei, care nu prea face mare lucru pentru ca în comună regulile să se respecte.  

Oare de ce ar face cineva asta?? Inițial a fost o punga de gunoi apoi incet incet s-a adunat tot mai mult. Si din păcate nu doar în acel loc sunt gunoaie. Gunoaie sunt pe toata marginea drumului, de la intrare in Campenesti până în satul vechi.

Dragi vecini, în acest loc nu se colectează deșeuri! Va rog fiți responsabili și aruncați în locurile special amenajate pentru gunoi. 

Dacă s-ar aplica amenzi pentru cei care aruncă gunoaiele în stradă, mai mult ca sigur s-ar găsi bugetul necesar asfaltării întregului Campenesti, și asta în mai puțin de jumătate de an”,  a relatat Anamaria.

Trist, trist. Din lipsa de educație oare?! și respect fata de natura?! La începutul lunii decembrie am sesizat Primăria cu privire la gunoiul depozitat de ”oameni” în locul respectiv. Eu personal am recunoscut o bucata de canapea dusa acolo de un vecin…”, a mai comentat o femeie.

De atunci nu s-a făcut nimic, iar mormanele de gunoi cresc. Primarul comunei Apahia, Grigore Fati, ar trebui să dispună controale și cei vinoați să fie depistați. Probabil că s-ar putea solicita locuitorilor de bună credință să spună cine a aruncat gunaoiele, iar respectivii să fie trași la răspundere. 

137574912_10224751535076619_6310212678052914655_o.jpg

Comentarii Facebook