Campania electorala din Cluj se duce si pe Facebook. Vezi ce politicieni au cele mai multe Like-uri


Cu toate ca inca mai sunt cateva zile pana la inceperea campaniei, in 10 mai, candidatii se bat in like-uri pe reteaua de socializare Facebook.

 

Pana in momentul de fata Emil Boc, candidatul la Primaria Cluj-Napoca, are o pagina de Facebook intitulata "Avem incredere in Emil Boc", unde s-au strans pana acum 1.148 Like-uri. Pe respectiva pagina sunt postate scurte citate insotite de suport video din momentul in care Emil Boc a sosit la Cluj-Napoca pentru a-si depune candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca.

 

 

Mai prejos nu s-a lasat nici Marius Nicoara, care de curand a lasat platforma online numita "Imi pasa de Cluj", care insa are si o pagina de Facebook. Pana acum pagina a primit 144 de like-uri din partea cetatenilor. Pe aceasta pagina a fost lansat si un concurs, prin care cei care dau like paginii pot castiga un iPod Touch.

 

 

Candidatul UDMR, Peter Eckstein Kovacs, a creat "Grupul celor care il sustin pe Eckstein Kovacs-Peter". Aceasta este o noua pagina pe Facebook care are, deocamdata, mai putin de 40 de like-uri.

Numarul total al participantilor inscrisi in cursa pentru functia de primar este de 12 candidati, potrivit ultimelor date de la Biroul Electoral Municipal.

 

"Pana acum am strans doar semnaturile, insa de acum incolo ma gandesc si la o pagina de Facebook. Pana acum nu m-am gandit la un nume. E posibil sa se numeasca - "Un Primar muncitor", insa nu am stabilit. Ramane sa vedem", a declarat pentru Stiri de Cluj, candidatul independent la Primaria Cluj-Napoca Mircia Giurgiu.

 

12 candidati la Primaria Cluj-Napoca. Vezi care sunt

 

 

Comentarii Facebook