Luni 28 Noiembrie

Buzoianu și-a depus candidatura pentru Primăria Cluj


Independentul susținut de PSD, ALDE, PNȚCD și UNPR, Octavian Buzoianu, și-a depus, sâmbătă, candidatura pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Astăzi mi-am depus candidatura pentru funcția de primar la municipiului Cluj-Napoca. Este un moment de răscruce pentru mine, un moment care declanșează o nouă etapă extrem de definită din viața mea. Îmi doresc din tot sufletul să-i conving pe clujeni că pot face mult bine Clujului”, a declarant Octavian Buzoianu, candidat independent la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Alături de acesta au fost prezenți și liderii formațiunilor politice care și-au exprimat susținerea față de candidat.

Cred că domnul Octavian Buzoianu este persoana potrivită pentru a conduce Clujul în următorii patru ani. Sunt multe lucruri de făcut, toată lumea recunoaște că se poate și mai bine în municipiul Cluj-Napoca, de aceea cred că este nevoie de o nouă viziune, de o persoană cu experiență, care să facă ceea ce trebuie pentru clujeni. Cred că în acest moment chiar este nevoie să ne reinventăm”, a spus Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Am încheiat acest parteneriat cu societatea civilă. Îl susținem pe Octavian Buzoianu în calitatea lui de manager în primul rând, pentru că noi considerăm că municipiul Cluj-Napoca și clujenii, în special, au nevoie de un manager și nu de o administrație politizată excesiv și coruptă, cum a fost în ultimii ani”, a declarat Steluța Cătăniciu, deputat ALDE Cluj.

Mă bucur că am ajuns în acest moment. Este un pas important pentru noi. Cred sincer că domnul Buzoianu este soluția alternativă. Știe să canalizeze forțele, să le facă să lucreze împreună. Întâlnirea noastră, a tuturor partidelor care îl susțin, a fost pe proiecte, se vede clar, pentru că de la stânga la dreapta a venit toată lumea. Sunt convins că vor veni și alții pe parcurs. În acest moment nu pot decât să îi urez mult succes și să îl asigur că vom face tot ce ne stă în putință ca el să ajungă primarul Clujului”, a spus Horea Dan, președintele PNȚCD Cluj.

Comentarii Facebook