Buda: PDL Cluj va monta camere VIDEO la intrare în secțiile de votare VIDEO

 

Președintele PDL Cluj, Daniel Buda, a anunțat că democrat liberalii vor monta camere video la intrare în secțiile de votare în ziua referendumului.

 

La nivel de Cluj am luat decizia de a monta camere video la intrare in secțiile de votare. Noi suntem în minoritate în secții, ei sunt 6 și noi suntem reprezentați de o singură persoană. Facem apel ca toate organizațiile să își trimită reprezentanți în secțiile de votare.

 

Avem informații că deja pe linia Ministerului de Interne sunt fișate persoanele plecate în străinătate pentru a fi bifate că au votat, iar apoi buletinele de vot să fie anulate. Îi interesează numai prezența la vot. 

 

Vom apela la toți colegii de la partid care au camere video și le vom cere să vină sa ne sprijine, duminică 29 iulie. Vom cumpăra trepiede și le vom mota la intrare în secțiile de votare și vom filma tot, de la ora 6 pana la ora 23.00”, a explicat Daniel Buda.

 

În județul Cluj există 614 secții de votare.

 

Vor fi amplasate camere video în tot județul, dar sunt licee la care sunt 3-4 secții de votare, deci nu va trebui să montăm 600 de camere video”, a mai spus Daniel Buda. 

Comentarii Facebook