Buda: PDL Cluj il doreste pe Emil Boc candidat la Primaria Cluj-Napoca. Si Moisin?


Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat ca organizatia si-l doreste pe Emil Boc candidat la functia de primar al orasului, fiind solutia salvatoare pentru a-l invinge pe Marius Nicoara.

"PDL Cluj il doreste pe Emil Boc ca si candidat la Primaria Cluj-Napoca. Cunoscandu-l ca un om extrem de responsabil, sunt convins ca stie ce are de facut si ca va lua cea mai buna decizie pentru el si pentru PDL. Cred ca mai are multe de spus in administratia clujeana. Oricum, decizia ii va apartine in totalitate", a declarat presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, citat de Mediafax.

Marele atuu al lui Boc ar fi activitatea lui din functia de premier, cu care ar inchide gura opozitiei.

"Nu cred ca ar fi o decadere pe scena politica daca Emil Boc ar decide sa candideze din nou la Primaria Cluj-Napoca, desi a fost prim-ministru. Sa ii reprezinti pe clujeni este o onoare. si in Franta, Alain Juppe a fost primar al orasului Bordeaux, dupa care a fost prim-ministru, iar dupa mandatul in fruntea Guvernului de la Paris a candidat din nou pentru Primaria Bordeaux si a fost reales primar", a mai adaugat Daniel Buda.

Chiar si primarul interimar, Radu Moisin, considera ca Emil Boc ar fi cea mai buna varianta ca primar al orasului.

"Pana in prezent nu s-a luat o decizie in cadrul PDL Cluj privind sustinerea unei persoane pentru candidatura la Primaria Cluj-Napoca. Speram ca in luna martie sa putem avansa in luarea unei decizii. Cat priveste situatia domnului Boc, nu exista o optiune din partea sa, dar cred ca dansul ar fi cea mai buna varianta din actuala lume politica din Cluj. Clujul s-a schimbat odata cu mandatul sau de primar", a afirmat Radu Moisin.

Emil Boc a mai fost primar in perioada 2004 - 2008, iar in al doilea mandat a stat edil numai cateva luni, plecand la Guvern, desi a promis cand a fost ales ca nu va face acest lucru.

Comentarii Facebook