Buda laudă administrația din Câmpia Turzii: A crescut calitatea vieții / Reacția oamenilor este NEPREȚUITĂ


Președintele PNL, Daniel Buda, li primarul Emil Boc (n.red. cel care conduce de fapt PNL Cluj), l-au felicitat pe primarul Dorin Lojigan, ales în funcția de președinte al PNL Câmpia Turzii. 

Municipiul Câmpia Turzii este și un exemplu în ceea ce privește fructificarea fondurilor europene puse la dispoziție de Bruxelles pentru dezvoltarea comunităților locale. Peste 80 de milioane de euro au fost până în acest moment absorbite de administrația locală și care au dus la o creștere a calității vieții cetățenilor din Câmpia Turzii. Modernizarea prin aceste fonduri generează crearea de noi locuri de muncă, creșterea numărului turiștilor și, bineînțeles, creștere economică în urma căreia se vor direcționa bani spre alte investiții deci, tot în modernizare. 

Îl felicit pe domnul primar Dorin Lojigan pentru alegerea în funcția de președinte și îi urez mult succes în noul mandat alături de echipa domniei sale”, a transmis Daniel Buda. PNL a și sponsorizat pe Facebook postarea, pentru a fi văzută de cât mai mulți.

Ei bine, toate comentariile sunt negative:

”Penibili, când a-i fost la putere și a-i dus țara în dezastru, te ascunzi în spatele altui partid, dar cu aceleași idei politice. Țara nu-și v-a reveni niciodată, cu traseism, fuziune, alianțe politice”.

”Bocu cu Buda rușine iar va trebuie putere hoților, ne-ați furat destul țara”.

”Centura Clujului pe cand?”

”Dați drumul la apa, mai lăsați chefurile”.

”Da. Nu mai putem de atâta performanță. Poate în buzunarele voastre se vede performanța. Sunteți niște hoți cu toți”.

”Lăsații mai moale cu PNL un partid de incapabili , hoți și escroci ordinari”.

Miza acestor alegeri și prezența ”greilor” la Câmpia Turzii este securizarea cât mai multor voturi pentru congresul din toamnă, unde va fi ales noul președinte al PNL. Boc a anunțat că îl susține pe Florin Cîțu.

Comentarii Facebook