Bogdan Pivariu este noul primar din Florești


Candidatul PNL la funcția de primar din Florești, Bogdan Pivariu, a câștigat categoric la alegerile de duminică, 27 septembrie. 

Bogdan Pivariu - 5619 voturi 44%

Flaviu Udrea - 2902 votruri 22,7%

Horia Șulea - 2381 voturi 18,68%

Daniel Meze - 1349 voturi 10,59%

Augustin Criste - 484 voturi 3,8%

Doru Matei - 303 voturi 2,38%

Ovidiu Pâslariu - 276 voturi 2,17%

Radu Farcaș - 226 voturi 1,77%

Dragi floreșteni,

Orice câștigător este dator cu un mesaj de mulțumire, dar mulțumirile pe care vreau să vi le adresez astăzi nu vi le adresez doar din politețe. Eu vă mulțumesc din tot sufletul. În primul rând, vă mulțumesc pentru că ați avut răbdarea de a afla cine sunt, de a îmi studia programul politic și ideile.

Dincolo de eforturile mele de a mă face cunoscut, voi ați avut încredere și disponibilitate pentru un politician tânăr, care visează viitorul alături de voi. M-ați văzut, m-ați ascultat, mi-ați evaluat programul și ați decis. Pentru mine. Vă mulțumesc încă o dată!

Și vă mai mulțumesc pentru un lucru: toată campania asta, tot ce am făcut și am spus în aceste săptămâni agitate, s-a legat de ideile și soluțiile mele politice. Alți candidați s-au ocupat cu alte lucruri. Au existat atacuri josnice la adresa mea. Fiindcă nu erau adevărate, am fost, desigur, indignat. Am stat și m-am gândit dacă să le răspund și în cele din urmă am decis să n-o fac. Motivul: am avut încredere în voi, în faptul că sunteți mai interesați de propuneri și soluții constructive, de viitor, decât de scormonitul în trecutul cuiva.

Contează viitorul.

S-a dovedit, fără discuție, că nu am greșit având încredere în voi. Pentru că și voi ați avut încredere în mine. Iar acesta e doar începutul. Treaba mea începe de-abia acum, trebuie să vă confirm această încredere. Am mai spus-o: am candidat ca să câștig. Și am câștigat pentru a nu vă dezamăgi!”, a transmis noul primar al comunei Florești.

Comentarii Facebook