Boc va interzice construcțiile pe Brâncuși și Frunzișului, din cauza traficului! Cine sunt norocoșii care au primit autorizați până acum


Primarul Emil Boc spune că va interzice construcțiile pe străzile Constantin Brâncuși și Frunzișului, pentru că traficul este blocat. 

Pe Frunzișului nu mai permitem proiecte până se termină sensul giratoriu. După aceea vom vedea dacă se descongestionează traficul sau nu. Pe Brâncuși ne apropiem de închidere, gradul de încărcare este între 90% și 100%. Când va ajunge la 97 - 98% spunem stop”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM.

Străzile erau și înainte de a fi făcute blocurile și clădirile de birouri de pe Constantin Brâncuși sau blocurile de pe strada Frunzișului. 

Pe strada Constantin Brâncuși a ridicat două blocuri și acum este la al treilea, Digger Apartments, controlată de Ovidiu Moldovan, fostul cameraman al lui Emil Boc, sau ckmpania Arrobs.

Pe strada Frunzișului a ridicat un bloc milionarul Dorin Bob, și e construite complexul Azoria, de către Hexagon Developments, firmă controlată de dezvoltatorii imobiliari Florin Mariş, Adrian Sebastian Radovici, fost director la Albalact, dar și fostul proprietar al Albalact, Raul Ciurtin, scrie Gazeta de Cluj.

Emil Boc nu mai are de ce emite autorizații pe Fruzișului, deoarece deja s-au emis câteva în vară. 

Acolo apar două noi clădiri mixte, una cu subsol, demisol, parter și patru etaje, iar cealaltă subsol, demisol, parter și cinci etaje. Cele două blocuri vor avea 95 de apartamente și șapte spații comerciale. Beneficiarii proiectului sunt Alin Fărcaș și Radu Săvuială, proprietarii terenurilor de pe Frunzișului nr. 23 şi 25.

Boc a blocat autorizațiile în Borhanci, dar a făcut o excepție pentru niște turnuri

Până acum, în Borhanci nu se emit autorizații de construcție, iar în Bună Ziua au reînceput eliberarea autorizațiilor pentru noi blocuri, după ce a fost realizată încă o bandă de circulație. 

Culmea este că a făcut o excepție, în Borhanci, pentru Napoca City Residence, controlat de patronii Baracca, familia Dunca și Toth Zsolt Szilard, afacerist din București.

Acolo se va face un centru comercial, blocuri de 10 etaje, deși nu s-a terminat centura metropolitană. Primarul spunea că nu se mai emit autorizații până în 2026, când ar trebui să se termine centura metropolitană.

Comentarii Facebook