Boc susține că site -ul Primăriei a fost atacat cibernetic, la depunerea cererilor pentru parcare


Primarul Emil Boc susține că e normal ca site -ul Primăriei să nu meargă perfect când se depun 4000 de cereri de parcare. 

Clujenii s-au plâns că timp de câteva ore, în 3 ianuarie, au depus cu dificultate cererile pentru un loc de parcare, dar Emil Boc spune că s-a înregistrat și un atac cibernetic.

E adevărat că pot să apară încetineli în prelucrare, pentru că e asaltat. Au fost 4.000 dee cereri în câteva ore, de la prima oră a dimineții, plus că se mai adaugă unele atacuri cibernetice care au avut loc inclusiv în prima zi de lucru a anului, dar colegii mei le-au gestionat impecabil. Atunci, pot să apară anumite întârzieri, o anumită lentoare în prelucrare, dar nu în sensul că cererile nu se prelucrează. Ele se prelucrează”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM.

Primarul s-a plâns că au fost primite 4.144 de cereri online pentru un loc de parcare, față de 3.700 câte s-au înregistrat în 2022, spunând că acest lucru arată că sistemul merge foarte bine.

Cluj-Napoca. Bătaie de joc la depunerea online a cererilor pentru parcare: ”Ăsta e orașul de 5 stele!”, ”Cred că numai cu pile prinzi!” - FOTO

Comentarii Facebook