Cluj-Napoca. Bătaie de joc la depunerea online a cererilor pentru parcare: ”Ăsta e orașul de 5 stele!”, ”Cred că numai cu pile prinzi!” - FOTO


Clujenii s-au trezit cu noaptea în cap și au dat crezare declarațiilor celor din conducerea Primăriei Cluj-Napoca de a nu mai face cozi în fața biroului de depunere a cererilor pentru parcare.

Sfatul mai-marilor Primăriei Cluj-Napoca a fost să fie folosit sistemul online. Din păcate, acesta nu a funcționat sau a funcționat cu blocaje, suficient pentru a aprinde fitilul speculațiilor și al conspirațiilor. Pe bună dreptate sau nu, cert este că acest sistem online ar fi trebuit să funcționeze fără cusur, mai ales că este lăudat de primarul Emil Boc an de an.

Poate cei mai inspirați au fost tot cei care au făcut cozi în fața primăriilor de cartier și a Primăriei de pe Moților, așa cum se făcea și pe vremea lui Gheorghe Funar.

”Acesta este orașul de cinci stele!”, ”Am încercat să depun dar nu a mers!”, ”Sigur se poate prinde o parcare numai cu pile. Voi trimite 10 emailuri pe zi, pe adresa Primăriei, prin care voi cere un loc de parcare. Sigur nu prind în acest an, pentru că nu a funcționat aplicația. În cele din urmă a mers, dar greu de tot!”.

Comentarii Facebook