Boc spune că la Cluj nu se ia spagă, ci se cere performanță! Pentru lucrarea de pe 21 Decembrie nu s-a cerut niciun pahar cu apă


Primarul Emil Boc a spus că lucrarea de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 a fost finalizată la timp, fără a se cere spagă, numai performanță.

Am finalizat la timp proiectul de pe 21 Decembrie 1989. S-a intrat în etapa de recepție a lucrărilor. Mesajul meu îl știți și vă rog să îl utilizați de câte aveți ocazia: La Cluj nimănui nu i se cere nici măcar un pahar de apă plată, indiferent de ce contract sau licitație, dar și se cere să facă lucrări de calitate și la timp. Dacă aceste lucruri le face e bine, dacă nu intră pe lista rușinii. 

De această dată constructorul a terminat lucrarea conform graficului. Nu înseamnă că din acest punct de vedere s-a terminat tot ce înseamnă 21 Decembrie 1989. Acum începe verificarea detaliilor din proiect. Nu se încheie procesul-verbal de recepție până când fiecare detaliu nu este conform cu prevederile legale. 

O clujeancă și-a luxat piciorul pe cel mai nou drum din oraș, apreciat de primarul Emil Boc pentru rapiditatea cu care s-a lucrat - FOTO

Faptul că s-a terminat la timp arată că se poate”, a spus primarul Emil Boc. 

Cum arată cea mai modernă stradă din România, B-dul 21 Decembrie 1989. Cum vi se pare? - FOTO

Comentarii Facebook