Boc s-a răstit după întrebarea ”Ce realizare arată că Primăria are capacitatea de a face Metroul sau Centura Clujului” - VIDEO


Primarul Emil Boc a fost întrebat la conferința de presă de luni, 3 ianuarie, prima din ultimul an, ”Ce realizare a Primăriei din ultimii 15 ani arată că există capacitatea de a realiza Metroul sau Centura Metropolitană”.

Reporter Știri de Cluj: Ce proiecte majore realizate de Primăria Cluj-Napoca în ultimii 15 ani vă recomandă că ați putea realiza un proiect major, precum metroul sau centura metropolitană?

Emil Boc: Nu am avut în România, vreodată asemenea proiecte. De ce nu am putea să facem aceste lucruri. De ce nu aveți încredere?

Reporter: Drumul Lombului, 1,6 km, s-a asfaltat în 7 ani!

Emil Boc: Nu comparați mere cu pere. Acelea sunt proiecte de suprafață cu alte complicații… Toate proiectele sunt complicate și complexe. Dacă nu le facem noi, cine să le facă. 

Reporter: Eu vă întreb numai dacă Primăria are capacitatea de a le face?

Emil Boc: Eu vă întreb pe dvs, dacă nu noi cine? Eu vă întreb pe dvs, dacă aveți soluții! Eu v-am spus că noi le facem. Ar fi bine să le facă ministerul, dar nu poate…

Reporter: Așadar Primăria are capacitatea…

Emil Boc: Bineînțeles că noi ne vom apuca de aceste proiecte pentru că nu are cine să-l facă altcineva. Dacă dvs știți cine ar putea să le facă, să ne spuneți.

Reporter: Eu am rolul să vă întreb!

Emil Boc: Păi dacă numai vă dați cu părerea, nu sunteți numai părerolog. 

Comentarii Facebook