Boc montează cutii în care clujenii să i se PLÂNGĂ direct despre nesimțirea funcționarilor - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a anunțat că va monta cutii de reclamații la primăriile de cartier și la Primăria centrală, unde clujenii să îi poată scrie direct.

 

De luni, aceste cutii vor fi amplasate în toate primăriile de cartier, precum și în sediile Primăriei centrale de pe Moților și Eroilor, pentru a culege sugestiile, recomandările, observațiile, propunerile cetățenilor. Vreau să știți că toate mesajele pe care le pun cetățenii vor fi citite direct de către primar. Deci lucrurile esențiale vor fi citite direct de primar.  Pot fi scrise lucruri esențiale pe care le consideră oamenii. Nu vor ajunge la funcționari, ci la primar, care va lua decizia necesară. Dacă este vorba de un abuz îl va cerceta, dacă este vorba despre o propunere evident o va trimite direcției de specialitate. 

 

Cetățenii să aibă încredere că ceea ce vor scrie va fi citit în primul rând de primar. Vreau să le știu părerile și problemele cu care se confruntă și să știe că aceste lucruri sunt citite de primar. 

 

Oamenii spuneau că nu mai scriem la Primărie pentru că oricum cererea va ajunge la fucționarul pe care noi îl criticăm. Cel care trebuie să dea răspunsul este cel pe care noi îl criticăm. Ei bine, de această dată nu va fi așa. Aceste reclamații ajung la primar”, a spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook