Boc l-a atacat pe Ponta: Pentru shopping, nu trebuia să ia o aeronavă să meargă în China

 

Fostul premier Emil Boc l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că s-a dus în China la shopping, fără a avea vreun "mandat".

 

Emil Boc a fost întrebat cum comentează criticile preşedintelui Traian Băsescu vis-a-vis de vizita din China a premierului Victor Ponta. "L-a criticat pe Ponta pentru că nu a văzut nimic concret. Mi se pare firesc. Nu a plecat cu niciun mandat, nu a venit cu niciun proiect. Pentru shopping nu trebuia să ia o aeronavă să meargă în China, se putea duce şi privat, cu Turkish Airlines", a spus Boc.

 

Legat de faptul că Victor Ponta a precizat că nu avea nevoie de mandat pentru această vizită, Boc a spus: "Asta e capacitatea de înţelegere a unui prim-ministru care nu ştie să citească Constituţia, când spune că preşedintele este şeful statului nu spune că este şeful statului doar în raport cu UE şi nu în raport şi cu alte ţări din lume. Atâta înţelege, atâta poate, ce să-i faci, nu ai altă alternativă".

 

Boc a spus că vizita făcută de el în China a generat cinci proiecte mari care sunt continuate de Guvernul Ponta: hidrocentrala Tarniţa-Lăpuşteşti, Centura de Sud a Capitalei, podul de la Brăila, investiţiile de la Rovinari şi Turceni şi un proiect stabilit cu prim-ministrul chinez.

Comentarii Facebook