Boc: I-am lăsat lui Ponta 5 miliarde de euro în visterie. Va ajunge să nu mai plătească pensiile și salariile VIDEO

 

Emil Boc a declarat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE că i-a lăsat lui Victor Ponta în visterie 5 miliarde de euro, dar că, după cum conduce țara, va ajunge să nu mai poată plăti salariile și pensiile.

 

Vom ajunge în imposibilitatea de a plăti salarii și pensii, dacă mergem în direcția asta. Nu știu în câte luni, pentru că nu știu cât mai au din rezerva de 5 miliarde pe care am lăsat-o noi. Am lăsat 5 miliarde de euro rezervă la Ministerul Finanțelor, sumă care să poată fi utilizată pentru finanțarea deficitului și pentru chestiuni grave. Nu mai știu cât mai au din banii ăștia, dar dacă merg în ritmul acesta este clar că toate economiile pe care le-am făcut se vor duce pe apa sâmbetei și vom ajunge într-o situație de a nu mai veni poștașul cu pensia acasă sau pe card să nu își mai intre banii”, a declatrat Emil Boc.

 

Întrebat de ce nu ar putea spune același lucru și USL, pentru că premierul Boc a tăiat pensiile și salariile, Emil Boc a spus că: ”Este tocmai invers. Noi am oprit căderea economică a țării. Dacă nu făceam ce am făcut în 2012 nu mai venea poștașul cu pensia și nici pe card nu mai intrau banii la bugetari. Am redus temporar. În 2011 am recuperat 15%. Eram pregătiți cu încă 16% să le dăm bugetarilor, dar au venit actualii guvernanți și au împărțit suma în două și au dat 8%. Cei 8% deja au fost mâncați de inflație prin cursul euro/leu și mergem din rău în mai rău. Unde ne ducem? Ne ducem din nou spre prăpastie, așa cum ne-au lăsat în 2008”. 

 

Boc: "Îi îndemn pe clujeni să nu meargă la vot" VIDEO

Comentarii Facebook