Boc: Guvernul Ponta este Guvernul CLAXON. Caracterizare la un an de Guvernare Ponta

 

Primarul Emil Boc a declarat că Ponta conduce Guvernul CLAXON și a făcut o scurtă caracterizare la împlinirea unui an de guvernare. 

 

Eu aș face o caracterizare într-o frază, care ar suna cam așa: Guvernul Ponta nu a guvernat, ci doar a administrat țara. A realizat o foarte bună propagandă prin claxon. S-a întreținut din conflicte și a mărit taxele și impozitele. Este practic o frază care spune totul despre Guvernul Ponta. Repet, e un Guvern care nu a guvernat, ci doar a administrat. A trăit prin claxon și s-a alimentat din conflicte. 

 

Dacă vă uitați la partea de taxe, ele au fost majorate în toate componentele. Dacă vă uitați la partea de prețuri la utilități, ele au cunoscut și vor cunoaște în perioada imediat următoare o creștere fără precedent, din cauza proastei liberalizări a prețului la gaze și la curent electric. Au distrus ceea ce începusem în privința managementului privat la companiile de stat. Un proces absolut necesar pentru a scoate clientela politică din aceste companii. Aici USL a oprit procesul. A dat afară pe cei câțiva manageri privați, care au fost instalați și au readus clienții politici, așa cum se face în ultimii 20 de ani în România.

 

Liberalizarea prețului la gaze și distrugerea managementului privat la companiile de stat sunt două bile negre uriașe pentru Guvernul Ponta. Dacă e să ne uităm la o altă parte a paharului, faptul că nu a distrus stabilitatea economică, acest lucru este de remarcat și de observat”, a declarat primarul Emil Boc, fostul premier al României. 

 

Emil Boc a spus că toate promisiunile din campania electorală nu sunt puse în aplicare.

 

Nu au realizat scăderea TVA -ului, scăderea TVA -ului la alimente, scăderea contribuțiilor de asigurări sociale, mărirea punctului de pensii. Toate aceste promisiuni au rămas pe hârtie și în sertarele din sediile lor”, a mai explicat Emil Boc. 

Comentarii Facebook