Boc despre USL: ”Admninistrează România ca pe propria moșie”


Emil Boc și-a exprimat, sâmbătă, la Braşov, indignarea față de declarațiile făcute de ministrul de Externe Titus Corlățean și de premierul Victor Ponta, cu privire la integrarea României în spațiul Schengen.

"Uitaţi-vă la declaraţia lui Corlăţean de ieri. Păi oamenii ăştia se cred stăpânii ţării. Administrează România ca pe propria moşie. Cum să-şi permită un ministru sau un prim ministru să spună că nu ne interesează Schengen? Ce, e proprietatea domnului Ponta sau a domnului Corlăţean intrarea României în Schengen? Acesta nu este un moft al Guvernului, e un drept al românilor pentru care au făcut multe sacrificii ţinând cont că aderarea la Uniunea Europeană aduce şi unele sacrificii, cum ar fi preţul la carburanţi, liberalizarea preţului la gaze, iar când ai un drept cum este intrarea în spaţiul Schengen să spui că nu mă interesează. Pentru un asemenea gest orice politician ar trebui să dea socoteală foarte serios", a spus Boc, informează Mediafax.

Emil Boc s-a a flat la Brașov pentru a o însoți pe Elena Udrea, care le-a prezentat colegilor din organizaţia judeţeană a PDL Braşov moţiunea cu care candidează la funcţia de preşedinte al PDL.

Comentarii Facebook