Miercuri 24 Aprilie

Boc, despre spațiul verde scos la vânzare în Gheorgheni: Oamenii să stea liniștiți, atât timp cât sunt eu primar


Primarul Emil Boc a spus că în Gheorgheni nu vor apărea blocuri pe spațiul verde de pe strada Unirii. Edilul spune că atâta timp cât este primar nu vor apărea blocuri pe spațiu verde. 

Am expropriat proprietăți private pentru a face parcuri, în Zorilor sau la Expo Transilvania. Aici, unde avem spații verzi, vă asigur că atâta vreme cât noi vom vom fi la această masă, primar și consiliu local, și acest PUG va fi în vigoare, acolo va rămâne spațiu verde. Indiferent cine vinde și cine cumpără în oraș, nu putem noi opri procesul de vânzare-cumpărare, nici de retrocedare. Ține de alte instanțe, dar regulile jocului sunt la Primărie și Consiliul Local. De aceea, dimensiunea verde a orașului române nenegociabilă. Acolo unde avem verde cum să facem altceva?

Noi căutăm și alte spații pentru a le aduce în dimensiunea verde, pentru a putea crește calitatea vieții la Cluj.

Cei care locuiesc în Gheorgheni să fie liniștiți că acolo este verde și rămâne verde”, a spus și Emil Boc.

Două proprietare de teren, care au primit 1800 mp prin retrocedare, vor să vândă pământul cuiva care să construiască. Terenul valorează circa 2 milioane de euro și este situat în spatele stației de autobuz, de pe strada Unirii, de lângă casele construite. 

Citește mai departe ce spune una dintre proprietare. 

Comentarii Facebook