Boc despre parcul ”betonat” din spatele Teatrului: Arhitecții nu au dat greș cu proiectele Clujului


Primarul Emil Boc a spus că parcul din spatele Teatrului Național va arăta foarte bine la final, deși unii spun acum că s-a folosit prea multă piatră și beton.

Așteptați să vedeți cum va arăta. Atunci vom discuta”, a spus Emil Boc, când a fost întrebat despre stadiul lucrărilor la parcul ”granitizat” din spatele Teatrului Național din Cluj-Napoca. 

Primarul Emil Boc a spus că el a aprobat ceea ce au ales specialiștii. 

Să discutați cu cei care au proiectat parcul sau cei din comisia de urbanism care au avizat sau cei de la monumente pentru a vă da puncte de vedere avizate. Ceea ce se face prin Cluj se face pe baza proiectelor vizate și avizate de către specialiști. Ei decid forma finală și până acum nu au dat greș cu proiectele Clujului, făcute prin concurs de soluții sau alte proceduri”.

Întrebat dacă pe planșele primite de el arăta bine parcul, primarul a declarat că în randările arhitecților arăta foarte bine.

E un proiect care ține loc de specificul locului. Se vor putea desfășura activități în spatele teatrului, e loc de întâlnire. Se plantează dublu colaci, față de cei existenți. Așa l-am văzut când l-am aprobat și nimeni nu a spus atunci că nu e bine”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM.

Oricine trece pe lângă parcul Ștefan cel Mare, situat în spatele Teatrului Național, poate vedea că acolo s-au folosit cantități impresionante de granit. De fapt, lucrările au și întârziat pentru că furnizorul de granit nu a mai avut marfă pe stoc, din cauza cererii uriașe.

22f6834f05859edded6724be8edd9c9a.jpeg61273301d58917bc19a901c7b0f47c0d.jpegf00de0495ed41cfde95e94e9f444cb1b.jpeg

Comentarii Facebook