Joi 28 Ianuarie

Boc declară război construcțiilor haotice în toată Zona Metropolitană, de la Gilău la Apahida


Primarul Emil Boc a dezvăluit că intenționează să controleze și să nu mai permită construcții haotice în Zona Metropolitană, de la Gilău la Apahida, sau de la Florești la Baciu.

Proiectul major pe care îl avem în vedere este colaborarea cu Zona Metropolitană, pe dezvoltare urbană, să înțeleagă că se va construi numai de calitate în toată zona urbană, de la Gilău și până la Apahida. De la Florești și până la Baciu. Nu se va construi decât dacă ai dotate utilitățile cu dojazul corespunzător. Nu se admite decât dacă ai creșă, școală, grădiniță. Nu se admite decât dacă ai drumul asfaltat la ansamblul pe care îl construiești. Nu se admite decât dacă ai asigurată potabilitatea arterei. 

Așa am făcut noi în Borhanci. Am oprit lucrările până în 2026, unde nu se va construi pe zone mari, se emit documente, dar de construit numai după ce se termină centura. Nu am nenorocit pe nimeni, dar altfel ce facem nenorocim pe toată lumea. Ca cineva să bage niște bani în buzunar și să facă 17 blocuri, omorâm cartierul Gheorgheni și pe cei care locuiesc în Borhanci. Nu se poate decât respectând legea. 

Nu poți distruge calitatea vieții. Știu că sunt înjurat și se fac presiuni, dar de asta am fost ales”, a declarat Emil Boc, la Napoca FM.

.

Comentarii Facebook